Pages

Hrvatska Jedrilica Katamaran

Jedrilice

hrvatska jedrilica katamaran - Jedrilice

luksuzne jedrilice hrvatska, plovidba hrvatskom 2024, jedrenje hrvatskom zadar, parovi jedrenje na ljetovanju, plovidbene rute u Hrvatskoj, plovidba hrvatskim otocima, jedrenje hrvatskim katamaranom, jedrenje hrvatskom charter jedrilica, jedrenje vikend hrvatska, jedrenje hrvatskom kolovozom, krstarenja hrvatskom jedrenje, plovidba hrvatskim itinerarima, plovidba kraj zadarske hrvatske, jedreći Hrvatskom za više od 50-ih, jedrenje hrvatskom jeftino, jedriličarski praznici u Hrvatskoj, hrvatska jedrilica za plovidbu, hrvatska jedrilica bez motornih vozila, jedrenje odmor hrvatska, jedreći od hrvatske do Italije,

Naši itinereri mogu se stvoriti za solo putnike do obitelji i grupa. Kupite se u prekrasnim uvalama, pješčanim plažama i otkrivajte povijesne spomenike i male zavjetne crkve iz udobnosti vlastitog privatnog jedrilice. Dok možete doživjeti najhladnije zime i najtoplija ljeta u Hrvatskoj, more omekšava sve sezone i glatko se spaja prema obalnom kraju.

Vratite se i opustite se na brodu s neograničenim pićima, dok krstarenje otocima Koločep, Šipan i Lopud. Odvojite sat vremena slobodnog vremena na otoku da upijete sunce na ugodnoj plaži ili prošetate do srednjovjekovne kapele sv. Antona. Uživajte u slobodno vrijeme za uživanje u slikovitim otočnim znamenitostima, uključujući kuće i crkve iz 15. stoljeća, čudesnu marinu i očaravajuće obalne staze zaklonjene smokvama i grmljem citrusa.

Kada stignete u Lopud, vodite se do čuvene plaže Sunj, poznate po bijelim pijescima i mirnim vodama - pogodno za osvježavajuće uživanje. Stari grad je toliko upečatljiv da se čini da je skočio izravno sa stranica romana ovisnika George RR Martina. i bio je obogaćen gnoja, i tvrđave Lovrijenac, gdje se dogodio neuspjeli napad na Kraljevo spuštanje (Bitka na Crnoj vodi).

Plava laguna je utopija snorkelera sa njenim podvodnim svijetom živopisnog morskog života. Plovite katamaranom do Hvara i Paklenih otoka. Zaustavite se za kupanje u kristalno čistoj vodi.

Čudesna ostrvca koja svjetlucaju u sumrak, kao što je Lokrum tik uz obalu. Krstarenje galebom do 3 najljepša otoka dubrovačkog arhipelaga u trajanju od 9 sati obilazak otoka Elafitija iz Dubrovnika. ​​Dok istražujete otoke, naći ćete vrtove stabala naranče i limuna, slikovite. krajolik morske obale i slikovita sela.

hrvatska jedrilica katamaran - Jedrilice


https://tjedan-jedrenja-hrvatskoj.blogspot.com/
https://luksuzne-jedrilice-hrvatska.blogspot.com/
https://jedrenje-na-hrvatsk.blogspot.com/
https://jedrenje-hrvatska-zabava.blogspot.com/
https://hrvatsko-jedrenje-luksuz.blogspot.com/
https://hrvatska-jedrilica.blogspot.com/
https://yachtsailingcroatia.wordpress.com
https://sailingweekcroatia.wordpress.com

Yacht in Europe

Jedrenje na Hrvatsk - SAILING CROATIA HOLIDAY.. Online information about yacht croatia charter, yacht croatia holiday, yacht croatia ultra, yacht croatia may, yacht croatia sail, when is yacht week croatia, yacht week croatia 2017 dates, yacht week 2017 dates, yacht week croatia ultra, yacht week croatia reviews, sailboat vacation croatia

Tidak ada komentar:

Posting Komentar