Pages

Hrvatsko Jedrenje Odmor Dubrovnik

Apartmani Hrvatska - Yacht Charter - Davor Krtalić

hrvatsko jedrenje odmor dubrovnik - Apartmani Hrvatska - Yacht Charter - Davor Krtalić

jedrilica hrvatska, jedreći Hrvatskom i Grčkom, jedrilica hrvatska najam, hrvatsko jedrenje ultra, plovidbene rute u Hrvatskoj, hrvatske jedrilice, plovidba hrvatskom listopadom, hrvatska jedrilica, jedrenje u hrvatskoj, jedrenje hrvatskom kolovozom, krstarenja hrvatskom jedrenje, jedrenje na hrvatskom 3 dana, jedreći hrvatsku vs tursku, jedri hrvatski vjetar, jedrilica hrvatska, ploveći iz Hrvatske do Grčke, jedrenje na hrvatskom, jedrenje Hrvatskom najbolje doba godine, ploveći hrvatskom dubrovnikom do split, plovidba hrvatskom 2022,

Nisu dodatne usluge ili naknade za rezervaciju nas da vam napravimo personalizirani plan. Raznolikost geografije u Hrvatskoj jedan je od mnogih razloga koji trebali biste Hrvatsku smatrati svojim sljedećim odredištem. Dok možete doživjeti najhladnije zime i najtoplija ljeta u Hrvatskoj, more omekšava sve sezone i glatko se spaja prema obalnom kraju.

Vratite se i opustite se na brodu s neograničenim pićima, dok krstarenje otocima Koločep, Šipan i Lopud. Vaša prva stanica je bujni zeleni otok Koločep, isuviše hrvatski otok, blagoslovljen nasadima naranče i limuna, kao i borovom šumom koja se proteže koliko oči mogu. Uživajte u slobodno vrijeme za uživanje u slikovitim otočnim znamenitostima, uključujući kuće i crkve iz 15. stoljeća, čudesnu marinu i očaravajuće obalne staze zaklonjene smokvama i grmljem citrusa.

Kada stignete u Lopud, vodite se do čuvene plaže Sunj, poznate po bijelim pijescima i mirnim vodama - pogodno za osvježavajuće uživanje. Produkcijska kuća koja stoji iza Game of Thrones-a inspirirana je izborom Dubrovnika kao postavke za King's Landing, glavni grad Westeros . Vidjet ćete Kapiju na Pilama gdje je kralj Joffrey bio suočen s neredom građana.

Nakon što ste dovoljno ronili, možete se opustiti i lebdjeti bez napora, gledajući trio otoka koji vas okružuju. Plovite katamaranom do Hvara i Paklenih otoka. Zaustavite se za kupanje u kristalno čistoj vodi.

Čudesna ostrvca koja svjetlucaju u sumrak, kao što je Lokrum tik uz obalu. Krstarenje galebom do 3 najljepša otoka dubrovačkog arhipelaga u trajanju od 9 sati obilazak otoka Elafitija iz Dubrovnika. Prema legendi, skupni naziv Elafitijski otoci potječe od stare grčke tradicije lova na jelene.

hrvatsko jedrenje odmor dubrovnik - Apartmani Hrvatska - Yacht Charter - Davor Krtalić


https://tjedan-jedrenja-hrvatskoj.blogspot.com/
https://luksuzne-jedrilice-hrvatska.blogspot.com/
https://jedrenje-na-hrvatsk.blogspot.com/
https://jedrenje-hrvatska-zabava.blogspot.com/
https://hrvatsko-jedrenje-luksuz.blogspot.com/
https://hrvatska-jedrilica.blogspot.com/
https://yachtsailingcroatia.wordpress.com
https://sailingweekcroatia.wordpress.com

Yacht in Europe

Jedrenje na Hrvatsk - SAILING CROATIA HOLIDAY.. Online information about yacht croatia charter, yacht croatia holiday, yacht croatia ultra, yacht croatia may, yacht croatia sail, when is yacht week croatia, yacht week croatia 2017 dates, yacht week 2017 dates, yacht week croatia ultra, yacht week croatia reviews, sailboat vacation croatia

Tidak ada komentar:

Posting Komentar